Γαλατά Χανίων / H Laikh Syspeirwsh Gia To Mnhmeio Ths Maxhs Krhths Ston Galata Xaniwn Cretalive Eidhseis

Τελευταία επιθυμία του ήταν να ταφεί στον Γαλατά των Χανίων όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι. Μίκης Θεοδωράκης Τριήμερο πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός Η επιθυμία του να ταφεί στον Γαλατά Χανίων.


H1avumkpv57u M

Ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021 σε ηλικία 96 ετών.

Γαλατά Χανίων. 1 day agoΣτον Γαλατά Χανίων η κηδεία του Μίκη όπως το ζήτησε Η επιστολή του προς τον ΓΓ του ΚΚΕ 2 Σεπτεμβρίου 2021 2 Σεπτεμβρίου 2021. Μου λείπουν - Γι αυτό το τέλος μου θέλω να είναι στον Γαλατά Χανίων. 4 Σεπτεμβρίου 2021.

2 hours agoΜίκης Θεοδωράκης. Στον Γαλατά Χανίων η ταφή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα ο Μίκης Θεοδωράκης.

Όπως έκανε γνωστό η οικογένεια. 17 hours agoΣυγκεκριμένα οι εκτελεστές της τελευταίας επιθυμίας του Μίκη Θεοδωράκη να ταφεί στον Γαλατά Χανίων κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Ο Μίκης Θεοδωράκης θα κηδευτεί στο κοιμητήριο του Γαλατά κοντά στους γονείς.

19 hours agoΤην επιστολή που είχε αποστείλει το Φλεβάρη του 2013 ο Μίκης Θεοδωράκης προς τον τότε δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη με την οποία ζητούσε να υλοποιηθεί η επιθυμία του να ταφεί στον Γαλατά Χανίων δημοσιοποίησε σήμερα. Να ταφεί στο Γαλατά Χανίων. Την τελευταία του επιθυμία να ταφεί στον Γαλατά Χανίων είχε εκφράσει στον γγ.

Ο λόγος που ήθελε να ταφεί στον Γαλατά Χανίων Η συγκλονιστική συνέντευξη του. Ελεύθερος Τύπος NewsRoom 4 Σεπτεμβρίου 2021 4 Σεπτεμβρίου 2021. 2 days agoΣτον Γαλατά Χανίων η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη Η ανακοίνωση του Παγκρήτιου Συλλογου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη.

1 day agoΜίκης Θεοδωράκης. Η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη την οποία είχε μεταφέρει στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ο λόγος που ήθελε να ταφεί στον Γαλατά Χανίων Η συγκλονιστική συνέντευξη του 0002 4 Σεπτεμβρίου 2021 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκίνηση στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Γαλατά Χανίων vid Φτωχότερη είναι από σήμερα η Ελλάδα. 2 days agoΣτον Γαλατά Χανίων ζήτησε να ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης Newsroom Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου 2021 1148. Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση.

0002 4 Σεπτεμβρίου 2021. Συγκίνηση στο πανελλήνιο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Γαλατά Χανίων. 2 days agoΣτο Γαλατά Χανίων η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή του.

2 days agoΗ τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη. 02092021 ΕΛΛΑΔΑ ΠΝΕΥΜΑ ΧΑΝΙΑ Αφήστε Σχόλιο. 11 hours agoΜίκης Θεοδωράκης.

Προγράμματα για 20000 ανέργους - Ποιους αφορά. 1 day agoΟ Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 96 ετών στο σπίτι του στην Αθήνα.


Sto Galata Xaniwn H Nekrwsimh Akoloy8ia Kai H Tafh Toy 902 Mobile


Nqaabk5va4 Gem


Ston Galata Xaniwn H Tafh Toy Mikh 8eodwrakh Khryssetai Trihmero E8niko Pen8os The Press Project Eidhseis Analyseis Radiofwno Thleorash


856r6aehssbksm


Bovoul76kirjpm


Whlpagqp2evttm


Galatas Xania Terrabook


Galatas Xania Terrabook


H Laikh Syspeirwsh Gia To Mnhmeio Ths Maxhs Krhths Ston Galata Xaniwn Cretalive Eidhseis


Wxjcrsuy3dapmm


Apokalypsh O Mikhs 8eodwrakhs Exei Agorasei Ton Tafo Toy Ston Galata Xaniwn


4mvyxrc4mvy2wm


Galatas Xaniwn Bikipaideia


Kdcqerjjxf9tdm


H E8nikh Mas 3eftila Ston Galata Xaniwn Fwto Flashnews Gr


O Mikhs 8eodwrakhs Exei Agorasei Ton Tafo Toy Ston Galata Flashnews Gr


Galatas Xania Terrabook


Krl5wsplpzhnvm


Gcqx86odcney0m

LihatTutupKomentar